Toont alle 6 resultaten

Meubel met sfeerhaard.

Wilt u uw huiskamer veranderen. En de tv gaan combineren met een meubel. Dan is dat mogelijk. Wij verkopen prachtige wandmeubels met een ingebouwde sfeerhaard. Als het nu om een meubel gaat met een waterdamp haard, of een hangmeubel met een 3 zijdige LED sfeerhaard. Alles is mogelijk.

 1.049,00

Moderne ombouw met ingebouwde elektrische sfeerhaard met verwarming.

 695,00

Moderne ombouw 102cm met ingebouwde elektrische sfeerhaard met verwarming.

 669,00

Moderne ombouw 84cm met ingebouwde elektrische sfeerhaard met verwarming.

 655,00

Prachtige haard ombouw met ingebouwde elektrische sfeerhaard met verwarming.

 3.095,00

Driezijdige sfeerhaard voor aan de muur. Moderne uitstraling. Voorzien van NFSR en verwarming.

 3.499,00

Driezijdige sfeerhaard voor aan de muur. Moderne uitstraling. Voorzien van NFSR en verwarming.


Een haard combineren met een wandmeubel.

De trend van de laatste tijd is de tv in huis te combineren met een sfeerhaard. Een ideale oplossing is een tv-meubel met daarin een sfeerhaard geïntegreerd. Omdat de haarden volledig elektrisch zijn is dit tevens een veilige oplossing. Ook heeft dit geen nadelige consequenties voor uw televisie.

Installeren van een haardmeubel.

Inbouw wand sfeerhaard kopen? De goedkoopste Zelf installeren. Is het moeilijk om een haard meubel te installeren? Nee, absolute niet. De wandmeubels worden compleet gemonteerd geleverd. Dus plug & play. Elk meubel is voorzien van een ophang mechanisme en wandbeugels. U als klant dient enkel de wandbeugels te bevestigen aan de muur. Het monteren van de beugels is zéér eenvoudig. Het enigste wat je nodig hebt is een boormachine en een waterpas. Je tekent een rechte lijn op de wand. En vervolgens boor je enkele gaten in de wand. Met behulp van pluggen & schroeven ga je de beugels aan de wand monteren. De volgende stap is om het haardmeubel aan de beugels te hangen. Ben niet bang als het wandmeubel een beetje scheef hangt. Want het ophang mechanisme is nog instelbaar. Zodat je achteraf het haardmeubel nog kan stellen, zodat deze alsnog waterpas komt te hangen. Als laatste stap komt het plaatsen van de elektrische haard. In elk meubel is een opening gemaakt op de maat van de sfeerhaard. Je pakt de haard uit, en zet deze in hier bestemde opening. Nu rest nog het aansluiten van de stroom. Zorg daarom altijd van te voren dat daar een stroom punt in de buurt is. Het mooiste is, om de inbouw stekker doos vooraf in de buurt van het meubel te maken. Zodat je achteraf geen stekkers of stopcontacten meer ziet. Een tv meubel met sfeerhaard verbruikt weinig stroom, dus daar is geen extra groep voor nodig. Alles kan op een normaal stopcontact worden aangesloten. Dat is dus eenvoudig.