Wie zijn wij?

Sfeerhaarden discounter is al 30 jaar een specialist

sfeerhaarden discounter is een winkel die niet alleen de focus legt op een super scherpe prijs. Maar ook staan we garant voor kwaliteit producten, duurzaamheid en natuurlijk de echtheid van de vlammen.
We kunnen natuurlijk ook hele goedkope sfeerhaarden inkopen en die voor een hele lage prijs aanbieden. Maar dat is onze doelstelling niet. We gaan voor kwaliteit gecombineerd voor een super scherpe prijs.

Waarom goedkoper?

Sfeerhaarden discounter is een van de meerdere winkels in ons bedrijf. We kopen met grote hoeveelheden in, en hierdoor wordt de prijs ook lager. Ook produceren wij onze eigen haarden, Dit zijn de mooiste op de markt. Dus een heel stuk mooier als een goedkoop sfeerhaardje van bv de bouwmarkt of een dozen doorschuif luik op internet.

Omdat wij al 30 jaar in het vak zitten, weten wij precies welke technieken er nodig zijn voor een mooie haard en vlam te maken. En wat op de markt wordt aangeboden. Door diversen technieken te combineren van diversen merken te combineren in onze eigen merk haarden, krijg je een top haard die nergens te vinden is. En daar kunnen wij best trots op zijn. Ons eigen merk is: Modern Fires. Maar we leveren natuurlijk ook alle andere merken zoals: Faber, Dimplex, Element4, Kalfires, Xaralyn, dru

de meest populaire haarden

 699,00

Slimline inbouw wandhaard 165cm breed. Ideaal voor Cinewall

 899,00

Slimline inbouw wandhaard 183cm breed. Ideaal voor Cine-wall

 499,00

Wandhaard 92cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

 425,00

Slimline inbouw wandhaard 92cm breed. Bijna overal te plaatsen.

 299,00

Compacte inzet sfeerhaard van 60cm. Uitgevoerd met een krachtige verwarming 1.8kW

 399,00

60cm inbouwhaard. Deze sfeerhaard is van 3 kanten open. Dus van 3 zijdes kan je van het vuur genieten.

 739,00

Modern Fires Vero 3 zijdige wand hanghaard met verwarming. 127cm breed

 675,00

Slimline inbouw wandhaard 127cm breed. Ideaal voor Cinewall

Bekijk onze colletie