Elektrische haard kopen?

Als het nu gaat om het creëren van een gezellige sfeer in huis of je wilt ook een alternatief voor verwarmen op gas, dan bieden deze haarden een uitstekende keuze. Met hun realistische vlammen en eenvoudige bediening bieden deze sfeerhaarden de perfecte mix van gemak en sfeer. Zonder hoge energie kosten, slepen met houtblokken of onderhoud aan de haarden.

Grootste collectie voor de laagste prijs van NL & BE. Binnen 24uur geleverd.

Kwaliteit van een elektrische haard.

Elektrische haard kopen

Wat betreft het uiterlijk zijn elektrische haarden de afgelopen jaren enorm geëvolueerd. Deze moderne elektrische sfeerhaarden zijn voorzien van geavanceerde technologieën die realistische vlammen creëren, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van traditionele haarden. Het vuureffect kan vaak worden aangepast naar jouw persoonlijke voorkeur, zodat je de sfeer in je huis kunt creëren die past bij elke gelegenheid.

Elektrische haard met verwarming.

Naast het vlammenspel bieden veel elektrische sfeerhaarden ook de mogelijkheid om warmte af te geven. Dit maakt ze niet alleen een decoratief, maar ook een bron van extra warmte tijdens de koude wintermaanden. Met een ingebouwde thermostaat kun je de gewenste temperatuur instellen en genieten van de gezelligheid van een haardvuur, terwijl de haard tegelijkertijd de kamer verwarmt. Vermogen en warmte opbrengst en rendement is afhankelijk van het model en type nr. 
Ben je van plan om je bestaande gas of houtkachel te gaan ombouwen naar elektrische vuur? Dat kan. Voor bijna elke situatie is daar wel een elektrische inbouwhaard te krijgen te past in uw situatie. Het ombouwen van de huidige haard naar elektrische haard is een vrij eenvoudige klus.

Best verkochte haarden

Oorspronkelijke prijs was:  2.499,00.Huidige prijs is:  1.599,00.

Driezijdige hang wandhaard 75cm met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

Oorspronkelijke prijs was:  3.395,00.Huidige prijs is:  2.799,00.

Drie of tweezijdige sfeerhaard met NFSR vlammen en hoge warmte opbrengst.

Oorspronkelijke prijs was:  949,00.Huidige prijs is:  759,00.

Waterdamp inbouw cassette van 56.5 cm. Ideaal voor inbouw in een bestaande haard om tv meubel.

Oorspronkelijke prijs was:  1.599,00.Huidige prijs is:  1.149,00.

Driezijdige hang wandhaard met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

Elektrische haard kopen

Het inbouwen van een elektrische haard.

Het inbouwen van een elektrische haard is een geweldige manier om sfeer en warmte toe te voegen aan je huis, We laten je zien hoe je eenvoudig een elektrische haard kunt inbouwen, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van de gezelligheid en het comfort dat het biedt.

Kies de juiste locatie:

Voordat je begint met het inbouwproces, moet je een geschikte locatie voor je elektrische haard kiezen. Zorg ervoor dat daar een stop contact in de buurt zit

Meet en markeer

Meet de afmetingen van je elektrische haard en de ombouw zorgvuldig. Zorg ervoor dat je de juiste hoogte en breedte hebt, zodat de haard goed in de ruimte past. Gebruik een waterpas om ervoor te zorgen dat de opening recht en gelijkmatig zijn.

Plaatsing van de haard:

Plaats de elektrische haard voorzichtig in de behuizing en zorg ervoor dat deze stevig vastzit. Sluit de haard aan op het stopcontact en test of deze naar behoren werkt. Veel elektrische haarden worden geleverd met afstandsbedieningen voor eenvoudige bediening.

Afwerking:

Nu is het tijd om de afwerking aan te brengen om de inbouwhaard er naadloos uit te laten zien. Gebruik gipsplaten of andere geschikte materialen om de opening rondom de haard te bedekken. Werk de afwerking af met verf, tegels of een andere bekleding die past bij je interieur.

Conclusie:

Het inbouwen van een elektra haard is een relatief eenvoudig proces dat je in staat stelt om snel te genieten van de warmte en gezelligheid die het biedt. Met de juiste locatie, metingen, elektrische aansluiting en afwerking kun je een prachtige inbouwhaard creëren die perfect past bij je interieur. Volg deze stappen en binnen de kortste keren kun je ontspannen voor je nieuwe elektrische haard zitten, wetende dat het gemak en comfort op elk moment binnen handbereik zijn.