Sfeerhaardendiscounter het adres voor uw nieuwe haard

Dimplex haarden

Bent u van plan om een mooie Dimplex sfeerhaard te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alles direct uit voorraad en natuurlijk voor de beste prijs !

Met verwarming
Oorspronkelijke prijs was:  1.799,00.Huidige prijs is:  1.249,00.

Mooie strakke hanghaard met een prachtige 3d vlam. Verwarming tot maar liefst 2kW.

Oorspronkelijke prijs was:  1.569,00.Huidige prijs is:  999,00.

Dimplex Opti-Myst waterdamp inbouwhaard met een hoog rendement verwarming tot max 2kW.

Oorspronkelijke prijs was:  2.199,00.Huidige prijs is:  1.399,00.

Dimplex Opti-Myst waterdamp inbouwhaard met een hoog rendement verwarming tot max 1.5kW.

Oorspronkelijke prijs was:  929,00.Huidige prijs is:  729,00.

Inbouw cassette waterdamp 61cm LED. Ideaal voor inbouw in een bestaande haard om tv meubel.

Werking waterdamp
Haarden

Dimplex introduceert het nieuwe elektrische vuur. Dit systeem heet OptiMyst / waterdamp vuur. De 3d vlammen van deze haard zijn zeer realistisch. Hoe werkt een waterdamp haard precies? Deze sfeerhaarden werken op water. Elke Optimyst is voorzien van een water reservoir met een inhoud van 1.3 liter. Het reservoir zit altijd onder de hout decoratie set. Wat eenvoudig te vullen is. Je kan het reservoir eenvoudig uit de sfeerhaard halen. Deze wordt gevuld met normaal kraan water. Een Waterdamp sfeerhaard is voorzien van een speciale verdamper die zorgt voor ultra fijne waternevel. De speciale ventilator zorgt dat de damp in een mooie vorm naar boven komt. Speciale verlichting gaat de nevel verlichten met een rood / oranje kleur. Hierdoor lijkt het alsof daar echte vlammen zijn.

Bekijk de collectie

Wat zijn de mogelijkheden met een waterdamp haard?

De mogelijkheden zijn enorm. Bijvoorbeeld u heeft een oude bestaande openhaard. Je kan dan een waterdamp cassette in de haard plaatsen. Zodat je weer kunt genieten van de sfeer van je openhaard. 

Optimyst wandhaard.

Dit zijn hang haarden voor montage aan de muur. De werking van het 3d vuur blijft altijd hetzelfde. Alleen nu zit de unit al geïntegreerd in het wandmodel. Montage van een wandhaard is eenvoudig. Je dient enkel de meegeleverde strip aan de muur de monteren, vervolgens haard aan de muur strip. Als je dit gedaan hebt, kan je direct genieten van de mooie vlammen.

 

Waterdamp haarden

Dimplex waterdamp

Een Opti-myst haard is een innovatieve en realistische elektrische haard die een sfeervol vuureffect creëert met behulp van waterdamp en licht. Het woord “Opti-myst” is een combinatie van “optimistisch” en “mist”, wat verwijst naar het optimistische gevoel dat deze haard brengt, de ultra dunne water nevel wordt verlicht door speciale lampen. 

best verkocht

Deze prachtige wand hanghaard van Dimplex. Is momenteel de best verkocht waterdamp sfeerhaard. Dit is te wijten aan diversen factoren. De hanghaard heeft een modern uiterlijk. Dit heeft de haard vooral te danken aan de kleurstelling. Betonlook is tegenwoordig erg hip. Dit geheel wordt gecombineerd met het bekende Dimplex waterdamp vuur. 

Bekijk de haard