Toont alle 15 resultaten

Cinewall sfeerhaard kopen?

Voordelig in prijs met de mooiste vlammen.

Een cinewall is een voorzet wand, met daarin een wand inbouw sfeerhaard gecombineerd met een tv. Je kan de cinewall in veel verschillende stijlen maken. Het maken van een tv wand met een inbouwhaard is relatief heel eenvoudig. De meeste wanden worden gemaakt van MDF of gips. Vooraf bedenk je hoe u de tv wand wil gaan maken, en de bijbehorende afmetingen. Je moet daar namelijk rekening mee houden i.v.m. de verhouding haard / tv. Gemiddeld zijn de kosten voor het materiaal ca. 250euro.

De inbouw sfeerhaard

De sfeerhaard die in de wand komt, is het hart van de hele cinewall wand. Dit is nl de eye catcher. We snappen dat u een mooie tv wand wil of laat maken. Maar focus je ook op de inbouw sfeerhaard. Want dat is de finishing Touch van de wand. Een kwalitatieve sfeerhaard is het hart van de complete muur.

 425,00

Slimline inbouw wandhaard 92cm breed. Bijna overal te plaatsen.

Modern Fires Eclipse 127cm

 819,00

Slimline inbouw wandhaard 127cm breed. Ingebouwde verwarming.

 499,00

Wandhaard 92cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

 638,00

Wandhaard 127cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

 675,00

Slimline inbouw wandhaard 152cm breed. Ideaal voor Cinewall

Modern Fires Ambiance 165cm

 699,00

Slimline inbouw wandhaard 165cm breed. Ideaal voor Cinewall

 699,00

Wandhaard 152cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

 899,00

Wandhaard 183cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

 899,00

Slimline inbouw wandhaard 183cm breed. Ideaal voor Cine-wall

 899,00

Slimline inbouw wandhaard 152cm breed. Met verwarming

 999,00

Slimline inbouw wandhaard 165cm breed. Bijna overal te plaatsen.

 849,00

Zeer luxe inbouw wandhaard met hoog rendement verwarming ingebouwd.

 1.049,00

Zeer luxe inbouw wandhaard 127cm met hoog rendement verwarming ingebouwd.

 1.249,00

Zeer luxe inbouw wandhaard 127cm met hoog rendement verwarming ingebouwd.

 2.599,00

Zeer luxe inbouw wandhaard 183cm met hoog rendement verwarming ingebouwd.


Sfeerhaard voor onder de tv

De nieuwe trend in huis.

De laatste trend in huis inrichting is het plaatsen van een tv wand. Je combineert dan de haard met de televisie. Dit geheel wordt een cinewall sfeerhaard genoemd. Een cinewall is vrij eenvoudig te realiseren. Je begint bij het bedenken wat je precies wil. Meestal is dat een losse voorzet wand met daarin in inbouwhaard en de tv. Deze wand wordt vaak gemaakt van MDF. Let op de verhouding. De cinawall sfeerhaard dient altijd groter te zijn als de tv. Doe je het andersom, dan is dit niet mooi.
 

Verwarming kan dat?

Ja dat kan. De inbouw sfeerhaarden uit onze collectie worden namelijk niet warm aan de achterkant en boven zijde. Dus deze zijn zonder enkel probleem in te bouwen in een voorzetwand of cinewall. Zonder dat dit schade levert aan uw televisie. De elektrische haarden zijn allemaal erg ondiep en de evt. En gebruikt u evt. de verwarming, dan is dit helemaal niet schadelijk voor de televisie.
 

Lange inbouwhaarden

Inbouw wand sfeerhaard kopen? De goedkoopsteEen brede elektrische inbouwhaard biedt de warmte en sfeer van een traditionele gas of houtkachel zonder alle nadelige bijkomstigheden. Het kan eenvoudig worden ingebouwd in een muur of in een bestaande open haard en vereist geen ingewikkelde installatie. Met behulp van LED-technologie creëert het een realistisch vlammenbeeld dat bijna niet de onderscheiden is met een echt haard. Een langwerpige inbouw sfeerhaard wordt gebruikt voor sfeer en voor evt. bijverwarming in de huiskamer. Het is ook een veilige optie omdat er geen vonken of vlammen zijn bij een Cinewall haard of inbouwhaard. Dus in het kort: Veilig voor kinderen, energie zuinig, makkelijk te installeren.
 

Sfeerhaardendiscounter altijd de goedkoopste !

Niet alleen de goedkoopste. Maar leveren ook nog eens de beste wand inbouw sfeerhaarden haarden van de markt!