Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

Een elektrische hanghaard kopen?

Een elektrische hanghaard is een sfeerhaard die is ontworpen om aan de muur te worden gehangen en die werkt op elektriciteit. Het creëert het uiterlijk van een traditionele open haard, maar gebruikt geen echte vlammen of gas. In plaats daarvan produceert het een realistisch vuurbeeld door middel van LED of waterdamp. De meeste elektrische hanghaarden hebben ook de mogelijkheid om alleen het vuurbeeld te tonen zonder de warmte, waardoor ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

Oorspronkelijke prijs was:  599,00.Huidige prijs is:  399,00.

LED haard voor montage aan de wand. 110 of 127cm

Oorspronkelijke prijs was:  699,00.Huidige prijs is:  379,00.

Hang wandhaard met gebogen glas van 90cm. Met ingebouwde verwarming tot maar liefst 1800Watt.

Oorspronkelijke prijs was:  799,00.Huidige prijs is:  499,00.

Wandhaard 92cm breed met verwarming. Bijna overal te plaatsen.

Oorspronkelijke prijs was:  949,00.Huidige prijs is:  579,00.

Hang wandhaard met gebogen glas van 122cm. Met ingebouwde verwarming tot maar liefst 1800Watt.

Oorspronkelijke prijs was:  1.399,00.Huidige prijs is:  999,00.

Hang wandhaard met gebogen rvs voorkant Met ingebouwde verwarming tot maar liefst 1500Watt.

Oorspronkelijke prijs was:  1.749,00.Huidige prijs is:  1.179,00.

Driezijdige hang wandhaard met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

Oorspronkelijke prijs was:  1.999,00.Huidige prijs is:  1.349,00.

Modern Fires Intenca XL. Driezijdige hang wandhaard met 3d vlam techniek. Beton look.

Oorspronkelijke prijs was:  1.499,00.Huidige prijs is:  830,00.

127cm brede hangwandhaard met NFSR dwz prachtige vlammen. Verwarming tot 1.5kW

Oorspronkelijke prijs was:  1.299,00.Huidige prijs is:  739,00.

Modern Fires Vero 3 zijdige wand hanghaard met verwarming. 127cm breed

Oorspronkelijke prijs was:  4.199,00.Huidige prijs is:  3.095,00.

Driezijdige sfeerhaard voor aan de muur. Moderne uitstraling. Voorzien van NFSR en verwarming.

Oorspronkelijke prijs was:  5.799,00.Huidige prijs is:  3.499,00.

Driezijdige sfeerhaard voor aan de muur. Moderne uitstraling. Voorzien van NFSR en verwarming.

Oorspronkelijke prijs was:  1.599,00.Huidige prijs is:  1.149,00.

Driezijdige hang wandhaard met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

Oorspronkelijke prijs was:  1.899,00.Huidige prijs is:  1.349,00.

Driezijdige hang wandhaard 75cm met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

Met verwarming
Oorspronkelijke prijs was:  1.449,00.Huidige prijs is:  875,00.

Mooie strakke hanghaard met een prachtige 3d vlam. Verwarming tot maar liefst 2kW.

Met verwarming
Oorspronkelijke prijs was:  1.799,00.Huidige prijs is:  1.249,00.

Mooie strakke hanghaard met een prachtige 3d vlam. Verwarming tot maar liefst 2kW.


Elektrische hanghaarden met verwarming.

Ideaal voor de frisse dagen.

Sommige muur hanghaarden hebben een ingebouwde verwarming. Het verwarmingselement verwarmt de lucht en creëert de warmte van een haard, terwijl de vlammen die door speciale technieken en LED's worden gecreëerd. Het vlammenspel kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en er zijn meestal verschillende instellingen mogelijk. Zoals instelbaar vlamhoogte. Snelheid van de vlammen. Of je kan zelfs de kleur van het vuur aanpassen. Een elektrische hanghaard is een sfeerhaard die is ontworpen om aan de muur te worden gehangen en die werkt op elektriciteit. Het creëert het uiterlijk van een traditionele open haard, maar gebruikt geen echte vlammen of gas. In plaats daarvan produceert het een realistisch vuurbeeld door middel van LED of waterdamp. De meeste elektrische hanghaarden hebben ook de mogelijkheid om alleen het vuurbeeld te tonen zonder de warmte, waardoor ze het hele jaar door kunnen worden gebruikt.

Voordelen van een elektrische hanghaard

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van een elektrische hanghaard in vergelijking met gas of houthaarden. Hieronder enkele voordelen. Veiligheid Een van de grootste voordelen van een elektrische hanghaard is dat het veiliger is dan echte haard. Er is geen open vuur en er zijn geen brandbare materialen nodig. Hierdoor is er minder risico op brand en kunnen kinderen en huisdieren veilig in de buurt van de haard spelen. Een elektrische hanghaard is een stijlvolle en moderne toevoeging aan elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw interieur past. Zoekt u een muurhaard die erg ondiep is of heb je liever een die een driezijdige inkijk heeft. Alles is mogelijk met elektrische hanghaarden.

Stijlvol en gemak.

Een elektrische hanghaard is een stijlvolle en moderne toevoeging aan elk interieur. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren, zodat u er een kunt vinden die bij uw interieur past. Zoekt u een muurhaard die erg ondiep is of heb je liever een die een driezijdige inkijk heeft. Alles is mogelijk met elektrische hanghaarden. Een elektrische hanghaard is ook erg gemakkelijk te gebruiken. Er is geen schoonmaakwerk nodig zoals reinigen van de schoorsteen, onderhoud van de branders en vervangen van de ontstekers . Er is geen as of roet om op te ruimen. Je hoeft geen hout te kopen, en of veel gas te verbruiken. Een elektrische hang sfeerhaard is ook eenvoudig te installeren en vereist geen speciale ventilatie of rookkanalen.

Kostenbesparend.

Een elektrische hanghaard kan ook kostenbesparend zijn in vergelijking met traditionele haarden. Omdat er geen brandstof nodig is, hoeft u geen geld uit te geven aan hout of gas. Bovendien zijn de meeste elektrische hanghaarden voorzien van een thermostaat, waardoor u de temperatuur gemakkelijk kunt regelen en energie kunt besparen.

Een sfeerhaard aan de muur monteren.

Een elektrische hanghaard is een sfeerhaard die is ontworpen om aan de muur te worden gehangen. Dit is zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde muurbeugel. Deze strip dient aan de muur worden bevestigd d.m.v. enkele schroeven. Vervolgens hang je de muurhaard aan de beugel. Je dient de sfeerhaard te voorzien van stroom. Een normaal stop contact volstaat perfect. Je dient geen extra maatregelen te treffen.

Hanghaarden energie zuinig? 

Als je een normale gas of houtkachel vergelijkt met een elektrische hanghaard dan verbruikt de elektrische haard het minst van allemaal. Dankzij de nieuwste technieken verbruiken hanghaarden slechts 30Watt per uur. Dat komt neer op 5 cent p/u. Ook qua verwarmen zijn ze goedkoper in verbruik. Omdat de gasprijzen momenteel erg hoog liggen, is elektrisch stoken momenteel een stuk goedkoper. Kortom hang sfeerhaarden zijn ideaal voor sfeer en voor verwarmen.

Qua onderhoud is wordt het verhaal kort. Daar is geen onderhoud aan een elektrische muur wandhaard. Alles werkt middels LED verlichting. En deze hebben een gemiddelde levensduur van ca. 60.000uur branduren.