Toont alle 9 resultaten

Driezijdige sfeerhaard kopen?

Een driezijdige elektrische sfeerhaard is een moderne en stijlvolle aanvulling aan elke kamer. Met zijn unieke ontwerp en efficiënte verwarming functie biedt een 3 zijdige haard de warmte en sfeer die u zoekt zonder de rommel en het onderhoud van een gas of houtkachel. Ook het installeren is fors voordeliger.

 2.799,00

Drie of tweezijdige sfeerhaard met NFSR vlammen en hoge warmte opbrengst.

 2.549,00

Drie of tweezijdige sfeerhaard met NFSR vlammen en hoge warmte opbrengst.

Uitverkocht
 3.999,00

driezijdige sfeerhaard van Element4. Met elektrisch vuur. Instelbaar in helderheid en contrast.

 3.799,00

Drie of tweezijdige sfeerhaard met NFSR vlammen en hoge warmte opbrengst.

 3.095,00

Driezijdige sfeerhaard voor aan de muur. Moderne uitstraling. Voorzien van NFSR en verwarming.

 1.149,00

Driezijdige hang wandhaard met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

 1.349,00

Driezijdige hang wandhaard 75cm met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

 1.599,00

Driezijdige hang wandhaard 75cm met een pracht van een vlammen spel. 60cm Breed.

 2.145,00

Dimplex driezijdige sfeerhaard met 3d vlam beeld. Werkt middels waterdamp.


Voordelen van een elektrische driezijdige haard.

Naast het sfeervolle aspect bieden driezijdige haarden ook praktische voordelen. Het gebruik van elektriciteit betekent dat er geen rook of gevaarlijke gassen worden geproduceerd, wat zorgt voor een veiligere en schonere omgeving. Bovendien zijn er geen houtblokken of kolen nodig, wat betekent dat er geen as of puin hoeft te worden opgeruimd en er geen behoefte is aan periodiek onderhoud. ,p/>

Verwarming van een 3 zijdige haard:

Een groot bijkomend voordeel is de verwarming in de 3 zijdige haarden. De meeste modellen hebben een thermostaat die de temperatuur automatisch regelt, waardoor het gemakkelijk is om een comfortabel binnenklimaat te handhaven. Bovendien kunt u de warmte-instellingen aanpassen om de gewenste warmte opbrengst te krijgen. Kortom, een driezijdige elektrische haard biedt niet alleen de gewenste sfeer, maar ook de praktische voordelen van elektrisch verwarmen. Het is de perfecte manier om een moderne look te geven aan elke kamer, terwijl u tegelijkertijd geniet van de warmte en de sfeer van een driezijdige sfeerhaard.

Zijn de haarden ook veilig?

driezijdige sfeerhaard kopen Het installeren van de sfeerhaard is heel eenvoudig. Omdat je geen rekening hoeft te houden met bv het rookkanaal, gas en leiding werk. Ben je al een heel eind op weg. Dit scheelt enorm veel geld en rompslomp. Enkel een stop contact volstaat. Moet je een aparte groep aanleggen voor de elektrische haard? Nee, driezijdige haarden zijn zéér energie zuinig. Ze verbruiken ca. 30Watt per uur. Als je de verwarming gaat gebruiken. Dan wordt dit meer. Dit is afhankelijk van het vermogen van de haard. Omdat de buitenkant van de haarden niet warm worden, kan elk soort plaatmateriaal gebruikt worden. Denk bv aan MDF of Gipsplaten. De haarden zijn niet alleen driezijdig in te bouwen. Je kunt ze ook 2 zijdig installeren. Alle modellen kunnen ook als hoek haard geïnstalleerd worden. D.w.z. dat je de sfeerhaard ook links of rechts in een hoek kan plaatsen.

Hoek sfeerhaard.

Alle 3 zijdige haard zijn ook te gebruiken als hoekmodel. Je kunt deze haarden op verschillende manieren inbouwen. Je kunt ze ook gebruiken als tweezijdige haard. Zowel links en rechts plaatsen in mogelijk. Elke haard heeft de mogelijkheid om een zijde dicht te houden. Standaard als de haard uit de doos komt. Zijn deze voorzien van een glasplaat aan de voorzijde. Wil je deze gebruiken als twee of driezijdig. Dan bieden deze de mogelijkheid om glas links, rechts of aan beide kanten te plaatsen. De driezijdige haarden zijn dus op verschillende manieren in te bouwen, en hierdoor zijn deze multifunctioneel.

Sfeerhaarden Discounter. De beste driezijdige haarden voor de beste prijs!

Natuurlijk bij sfeerhaardendiscounter. Alles direct uit eigen voorraad leverbaar!.