Dimplex Alameda set

OP VOORRAAD, direct leverbaar

Oorspronkelijke prijs was:  2.399,00.Huidige prijs is:  1.619,00.

Voor 12.00uur besteld = Morgen in huis
Alle haarden direct uit voorraad leverbaar.
Afterpay betaal later.
14 dagen bedenktijd.
Direct afhalen ook mogelijk.

Prachtige schouw met luxe inbouwhaard, dat is de Dimplex Almeda.
De ombouw is voorzien van een van de luxste haarden die verkrijgbaar zijn. De haard werkt middels het Opti-Myst systeem. Dit houdt in dat de haard ultra fijne waternevel maakt. Wat door een speciale manier naar boven komt. De vuurlampen zorgen voor een indrukwekkend vlambeeld. De vlammen zijn vanuit elke hoek goed zichtbaar, en hebben echt diepte. Bij regulieren haarden worden de vlammen geprojecteerd op een scherm (2d)

Verwarming: De schouw ombouw is voorzien van een elektrische verwarming tot 2,0kW. Deze verwarming is ideaal voor bijverwarming. Of als hoofd verwarming in wat kleinere ruimtes. De temperatuur is volledig instelbaar middels de afstandsbediening. Op de afstandsbediening zit een schermpje. Op het LCD schermpje zie je hoeveel graden het huis is. En je geeft simpel aan wat de doel temperatuur moet gaan worden. De haard zal dan gaan verwarmen indien nodig.
Alles is bedienbaar met de meegeleverde afstandsbediening.

De Dimplex Alameda is een schouw wat zeer eenvoudig te installeren is. d.w.z. Dat de haard schouw in een geheel wordt geleverd. Dus geen bouwpakket. U dient enkel de ombouw op zijn plaats te zetten. En vervolgens plug je de stekker in het stop contact. En dan genieten maar.

  • Complete schouw ombouw
  • Incl. Opti-Myst 3d haard
  • Verwarming: JA. Regelbaar in 2 standen
  • Incl. Afstandsbediening.
  • Afmeting: 102m x 98 x 32cm bxhxd,
  • 220/240. Geen aparte groep nodig.

Verzendkosten

Verzendkosten:

Nederland 19.00
België 29.00

Waarom verzendkosten. Dit omdat gratis verzending niet bestaat. Wij versturen de haarden met een professioneel transportbedrijf. De kosten voor ons bedragen 52.50. Daarom laten wij de klant een kleine bijdrage betalen.