Sfeerhaard kopen?

Elektrische sfeerhaarden is helemaal in opkomst. Dit komt mede door de stijgende energie prijzen. En daarbij komt ook dat tegenwoordig elektrische haarden zijn die een zeer realistisch vlambeeld hebben. Uiteraard met of zonder verwarming. Alles is mogelijk. Van losse vrijstaande haard tot enorme lange inbouw wand sfeerhaarden. Ze zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen ingewikkelde renovaties. Je kunt ze gewoon aansluiten op een stopcontact en genieten van de warmte en sfeer die ze bieden.

Wat is een sfeerhaard?

Elektrische sfeerhaarden heb je in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken. Bijna voor elke situatie is wel een oplossing. Denk b.v. aan een hangend wandmeubel met daarin een haard, Of het ombouwen van je gas of houtkachel naar elektrisch. Tegenwoordig draait het alleen nog maar om energie. Dit omdat de gas prijzen flink aan het oplopen zijn. Lopen de maandelijkse lasten behoorlijk op. Omdat steeds meer huizen zijn of worden voorzien van zonnepanelen. Is een elektrische sfeerhaard een uitstekende keuze. Je hebt er sfeer van en ze kunnen ook nog een verwarmen. Maar daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden.

Wand sfeerhaard onder de tv.

sfeerhaard onder tv

Een trend van de laatste tijd is een z.g. Cinewall haard. Dat is een wand / voorzetwand in de huiskamer. In deze wand wordt een haard gecombineerd met een televisie. Hoe gaat dat te werk? Je maakt een voorzet wand van b.v. MDF of gipsplaten. Wil je evt. nisjes in de ombouw maken, dan kan dat natuurlijk ook. 

Kan ik een sfeerhaard met verwarming wel onder een tv plaatsen? Ja, dat kan. Dit omdat bijna alle haarden geen warmte afgeven aan de achterkant. Hierdoor blijft de binnenkant van de Cinewall koel. Het mooie hiervan dat je elk soort materiaal kan gebruiken. Van de achterkant komt immers geen hitte. Let op: Daar zit wel veel verschil in vlam kwaliteit. De ene sfeerhaard brandt nu eenmaal mooier dan de andere. Dus dat is een factor waar je als klant goed moet op letten! En nog een belangrijk puntjes is de verwarming. Wil je graag verwarming. Let dan goed op het rendement, en staar je niet blind op het vermogen. Want dat zegt niet alles.

Los vrijstaande sfeerhaarden.

Geen plaats in huis? Of wil je een dood hoekje mooi opvullen met iets sfeervols? Dat kan eenvoudig met een vrijstaande elektrische haard. Deze zijn allemaal plug & Play. D.w.z. Zoek een mooi plaatsje voor de haard. Zet vervolgens je nieuwe juweeltje op zijn plaats. Plug de stekker in het stopcontact, en genieten maar. Is de haard voorzien van verwarming. Kan je lekker genieten van een sfeervol vuur en warmte.

Driezijdige inbouw sfeerhaarden.

Wil je echt een eye catcher in huis. Kies dan voor een kwalitatieve driezijdige haard. Zo een haard komt het meest in de buurt van een echte gashaard. De vlammen zijn van alle kanten goed zichtbaar, De vlammen zijn omringt met glasplaten, wat de haard een extra chique uitstraling geeft. Je krijgt een uitstraling van een echte gashaard. Ook deze sfeerhaarden zijn in de meeste gevallen voorzien van een verwarming. Dus ideaal voor bij verwarming in huis, wat ten goede komt op het verbruik van gas. Je gaat dit zeker in je portemonnee merken. Het mes snijd dus van 2 kanten. Sfeer en warmte in één. Romantiek verhogend😉 door een gebruik te maken van een sfeerhaard.

Kan ik een elektrische sfeerhaard zomaar inbouwen?

Antwoord is JA. Een elektrische sfeerhaard is compleet veilig. De haarden worden niet heet of warm. Dus deze kunnen overal geplaats of ingebouwd worden. In tegenstelling tot een houtkachel of gashaard, waar dit niet het geval bij is. Daar moet je altijd brandwerende materialen voor gebruiken. Kan je de elektrische sfeerhaard ook inbouwen in een houten schouw? Ja hoor, ook hier geldt dat dit geen gevaar oplevert.

Zoekt u nog meer sfeerhaarden? Kijk dan eens op Haardjesland Sfeerhaarden.

De mooiste en beste sfeerhaard

Hoge kwaliteit voor de beste prijs !

Wie zijn wij? Sfeerhaardendiscounter bestaat inmiddels 30Jaar. Wij staan volledig achter onze producten. We willen niet alleen een super scherpe prijs aanbieden. Maar ook kwaliteit is zéér belangrijk. Waar het op neer komt, is dat wij kwaliteit sfeerhaarden verkopen met een zeer goed vlammen spel. Wat natuurlijk erg belangrijk is voor een elektrische sfeerhaard. Je koopt immers maar een keer een sfeerhaard. Het gaat ons niet om een enorm lage prijs aan te bieden. We willen ook kwaliteit haard leveren met een prijs die in de buurt komt van andere aanbieders die wel kwalitatief lagere sfeerhaarden verkopen.

we staan voor kwaliteit